Sorin Ovidiu Vîntu, eliberat din închisoare

SOV, eliberat din arest
SOV, eliberat din arest

Sorin Ovidiu Vîntu, eliberat condiționat din închisoare! Omul de afaceri a reușit să convingă Tribunalul Capitalei să îl scoată din Penitenciarul Jilava, informează realitateadejustitie.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

George Simion, la inaugurarea sediului de campanie, la Magazinul Bucureşti: Cerem românilor pentru realizarea Planului Simion un vot la alegerile parlamentare şi prezidenţiale

Articol partener

PUTEREA.RO

Fost ministru al Agriculturii: Peste 90% dintre fermierii români nu sunt performanți  

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Lidl NU va mai colabora cu Sânziana Negru. Gestul influenceriţei, „motiv al încetării unor potenţiale viitoare colaborări”

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Începe Reuniunea Anuală a Diplomaţiei Române, la București

Actual

Plafonarea prețurilor la energie și gaze. Anunțul lui Sebastian Burduja: ce se întâmplă cu prețurile după eliminarea subvențiilor
Plafonarea prețurilor la energie și gaze. Anunțul lui Sebastian Burduja: ce se întâmplă cu prețurile după eliminarea subvențiilor
Sebastian Burduja, ministrul Energiei, a anunțat că familiile cu venituri mici vor beneficia de continuarea subvențiilor pentru plata facturilor la energie și după data de 1 aprilie 2025, când expiră actuala perioadă de plafonare a prețurilor. Ministrul a subliniat că se va colabora cu Ministerul Muncii pentru a identifica acei consumatori care ar avea dificultăți majore fără acest sprijin.

Prognoza meteo, sâmbătă, 27 iulie
Prognoza meteo, sâmbătă, 27 iulie. Temperaturi în creștere. Vreme instabilă în mai multe regiuni din țară
ANM a publicat prognoza meteo pentru sâmbătă, 27 iulie. Conform meteorologilor, temperaturile vor înregistra o ușoară creștere, dar vremea va rămâne instabilă în cele mai multe zone ale țării.

Marea resetare cu scandal la Jocurile Olimpice de la Paris. Foto: Profimedia
Marea resetare cu scandal la Jocurile Olimpice de la Paris. Sportivii dorm pe carton și li se servește meniu vegetarian
Marea Resetare a cuprins și Jocurile Olimpice de la Paris. Sportivii se plâng de condițiile de care au parte acolo. Aceștia sunt nevoiți să doarmă pe paturi de carton, au scaune din capace reciclate și au voie să mănânce doar preparate vegetariene. În camerele în care sunt cazați olimpicii nu sunt instalate aparate de aer condiționat, iar sportivii spun că se simt, citez, ”ca în saună”. Nu este, insa, prima dată când sportivi sunt cazati în astfel de condiții dure. Ideea a prins contur în anul 2021, la Tokyo. 

Rareș Bogdan, despre vizita lui Viktor Orban în România: „Relația dintre el și UE e mai tensionată ca oricând”
Rareș Bogdan, despre vizita lui Viktor Orban în România: „Relația dintre el și UE e mai tensionată ca oricând”
Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal (PNL), a lansat critici dure la adresa premierului Ungariei, Viktor Orban, aflat în vizită în România. Bogdan l-a acuzat pe Orban că practică un dublu-limbaj în relația sa cu Uniunea Europeană și că folosește evenimentele din România pentru a transmite mesaje politice către maghiarii din Transilvania.

Politică

Viorica Dăncilă îl contrazice pe Mircea Geoană: „Eu l-am nominalizat la NATO”
Viorica Dăncilă îl contrazice pe Mircea Geoană: „Eu l-am nominalizat la NATO”
Viorica Dăncilă, premierul României în perioada 2018-2019, numită de PSD condus la vremea respectivă de Liviu Dragnea, îl contrazice pe Mircea Geoană. 

Prins cu portbagajul plin de bani, Buzatu va scăpa de dosar. Foto/Captură video
Tertipurile avocățești prin care Dumitru Buzatu vrea să scape basma curată în dosarul „Portbagajul”
Avocatul lui Dumitru Buzatu acuză faptul că, anchetatorii i-au încălcat acestuia drepturile fundamentale în momentul în care polițiști „cu cagule și veste antiglonț” l-au întrebat ce avea în geantă din portbagaj.

Ciolacu consideră că e firesc ca premierul să ceară explicații unui oficial al Alianței
Ciolacu și-a pierdut răbdarea cu Geoană: "Este deja de NOAPTEA MINȚII! Hai, vă mulțumesc!" - VIDEO
Liderul PSD Marcel Ciolacu pare să-și fi pierdut răbdarea cu Mircea Geoană, mai ales după ultimele declarații ale acestuia. Întrebat cum comentează afirmația secretarului general adjunct al Alianței nord-atlantice că nu este treaba premierului ce face el la NATO, Ciolacu le-a spus jurnaliștilor, vineri, că i se pare de "noaptea minții". Și liderul PNL Nicolae Ciucă l-a pus la punct pe un ton la fel de dur pe Geoană. 

Marcel Ciolacu, întâlnire cu Viktor Orban. Foto: Facebook
Ajutor de la vecini: Preşedinţia ungară a Consiliului UE va pune aderarea deplină a României la Schengen pe agenda din această toamnă
Premierul României, Marcel Ciolacu, a avut o întâlnire cu omologul său ungar Viktor Orban, la București, unde au discutat despre stadiul actual al relațiilor bilaterale dintre Ungaria și România, conform unui comunicat emis vineri de către șeful biroului de presă al lui Orban. În calitate de deținătoare a președinției rotative a Consiliului Uniunii Europene, Ungaria va include în agendă tema aderării complete a României la spațiul Schengen în această toamnă, se menționează în comunicat.

Ultimele stiri

Prețurile de pe aeroportul Otopeni au ajuns să sfideze ridicolul
Prețurile de pe aeroportul Otopeni au ajuns să sfideze ridicolul. Un simplu burger costă 128 de lei
Un simplu burger ajunge să coste 128 de lei în aeroportul din Otopeni. Prețurile halucinante le depășesc cu ușurință pe cele practicate în restaurantele de lux din Capitală. 

O pensionară din Iași a amenințat polițiștii cu cuțitul, după ce a furat o geantă. Foto ilustrativ
O pensionară din Iași a amenințat polițiștii cu cuțitul, după ce a furat o geantă. Oamenii legii au luat-o pe sus pe bunicuța violentă
Scandal monstru într-un cartier din Iași. O pensionară a sărit la polițiști cu un cuțit, după ce aceasta ar fi furat o geantă din parc. Totul s-a întâmplat în momentul când oamenii legii au identificat-o și s-au dus la ea acasă pentru a recupera bunurile. 

Horoscop 27 iulie 2024. Nativii care au lucruri de îmbunătățit. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscop 27 iulie 2024. Nativii care au lucruri de îmbunătățit. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 iulie 2024 spune că Berbecii au lucruri de îmbunătățit și că acesta este momentul potrivit să ia atitudine. Bunăstarea și concentrarea pot fi pot fi afectate de aceste decizii așa că ai grijă în ce direcție decizi să duci situația.

Horoscopul lunii august 2024. Nativii sunt tot mai dornici să-și găsească marea dragoste
Horoscopul lunii august 2024. Nativii sunt tot mai dornici să-și găsească marea dragoste
Multe surprize îi așteaptă pe nativi în ultima lună de vară. Dragostea plutește pretutindeni și horoscopul lunii august 2024 anunță mari schimbări. Universul este de partea zodiilor, astfel încât fiecare să-și găsească adevăratul drum în viitor. Unii decid să-și schimbe viața, pe când alții lasă totul la întâmplace.



Vezi emisiunile Realitatea Plus