Solstițiul de iarnă vine cu vești bune. Zodiile care vor cunoaște succes după succes

Wednesday, 19 December 2018, 10:00 Sursă: REALITATEA.NET

Solstițiul de iarnă este un fenomen care are loc anul acesta sâmbătă, pe 22 decembrie, în cea mai scurtă zi din an. Acest eveniment se întâmplă de două ori pe an, o dată în decembrie și o dată în luna iunie. Fenomenul are loc din cauza rotirii Pământului în jurul Soarelui. În momentul în care noi ne confruntăm cu solstițiul de iarnă, în partea cealaltă a Pământului, la emisfera polară, este vară. Acest lucru se întâmplă din cauză că cele două emisfere sunt de-a dreptul opuse de-a lungul axei Pământului.

Adaugă părerea ta

Odată cu petrecerea acestui fenomen, zodiile sunt afectate mai mult sau mai puțin. Fiecare nativă în parte simte anumite modificări atât în ceea ce ține de evenimentele de peste zi, cât și cu privire la comportamentul lor și al celor din jur.

Berbec

De multă vreme te gândești la momentul unic în care iubitul tău se va pune în genunchi în fața ta și te va cere de soție, dar până acum ai avut parte doar de speranțe. De această dată însă, dorința ta se îndeplinește și vei plânge de fericire în fața tuturor.

Taur

Banii devin o problemă pentru tine. Încerci din răsputeri să faci în așa fel încât să nu duci lipsă de nimic, însă norocul nu se află de partea ta nici de această dată. Mai ai puțină răbdare și lucrurile se vor rezolva.

Citește continuarea pe divahair.ro.