Shannen Doherty, Brenda din Beverly Hills, veste dramatică în lupta cu cancerul. E în lacrimi

Tuesday, 02 August 2016, 12:17 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Shannen Doherty, cunoscută pentru rolul jucat în serialul Beverly Hills 90210, a mărturisit într-o emisiune TV că masectomia făcută anul trecut nu a avut efectul dorit să că luptă în continuare cu cancerul.

Shannen Doherty se luptă cu necruțătoarea boală de un an și jumătate, iar rezultatele nu sunt, din păcate, pozitive. Masectomia nu a avut efectul la care speraseră medicii, așa că Doherty va începe acum radioterapia.

"Am avut cancer la sân, care s-a întins la ganglionii limfatici, iar una dintre operații a arătat că celulele canceroase ar fi dispărut totuși de la ganglioni; așa că acum facem chimioterapie, iar apoi radioterapie", a spus actrița la Entertainment Tonight.

Doherty a izbucnit în lacrimi la un moment dat și a mărturisit că cea mai înfricoșătoare parte a bolii este necunoscuta privind viitorul.

"Va funcționa chimioterapia? Va funcționa radioterapia. Va trebuie să trec prin tot procesul ăsta din nou sau voi face un cancer secundar?", s-a întrebat actrița, în lacimi.Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri