Coronavirus - România: 19257 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Sfâșietor! Ultimele cuvinte ale unui copil din iadul de la mall-ul rusesc, la 700 de grade Celsius

Tuesday, 27 March 2018, 10:30 Sursă: REALITATEA.NET

Focul a izbucnit la etajul al treilea al mall-ului, acolo unde erau un cinematograf şi un loc de joacă pentru copii.

Detaliile din infern sunt cu adevărat dramatice. Potrivit mărturiilor oficiale, temperatura în interior ajunsese la 700 de grade Celsius, copiii și adulții nemaiavând nicio șansă să scape, după ce ușile s-au blocat. 

Acum, au fost date publicității câteva dintre apelurile sfâșietoare pe care unii dintre copiii aflați la cinematograf au mai apucat să le dea celor apropiați. Unul este de-a dreptul bulversant, după cum puteți citi mai jos.

"Totul arde aici. Ușile sunt blocate, nu pot să ies, nu pot respira" a fost apelul dureros al unei fetițe de 12 ani, aflată în cinema, către mătușa ei. Aceasta i-a replicat: "Vika, dă-ți jos hainele și acoperă-ți nasul!". După câteva momente, copila a mai putut spune doar atât, cu o voce tremurândă: "Mătușă, te rog, spune-le celor din familie că îi iubesc. Spune-i mamei că o iubesc...". După numai câteva secunde, convorbirea s-a terminat.

Peste 64 de persoane au decedat în incendiul din mall, doar 23 de corpuri fiind identificate, din cauza arsurilor care fac aproape imposibilă misiunea de recunoaștere. Printre cei morți, sunt zeci de copii.

Mai jos sunt singurele imagini filmate în momentul tragediei date publicității până în acest moment!


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL