Coronavirus - România: 19669 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Serena Williams abia așteaptă meciul cu Simona Halep. "Joc mai bine"

Thursday, 11 July 2019, 18:46 Sursă: REALITATEA.NET

Serena Williams a câștigat cu 6-1, 6-2 semifinala cu Barbora Strycova în doar 59 de minute și o va întâlni în finala de sâmbătă de la Wimbledon pe Simona Halep.

După meci, Serena Williams a avut numai cuvinte de laudă pentru Simona Halep înainte de finală și consideră că românca a evoluat incredibil. Serena este de părere că jocul ei este mai bun de la meci la meci:

"Mă simt foarte bine să fiu din nou în finală după anul pe care l-am avut. A fost mult mai bine. Mă bucur că mă pot mișca mai bine, joc mai bine, îmi îmbunătățesc evoluțiile. Îmi place ceea ce fac, îmi place să joc tenis, îmi place să joc în fața publicului de la Wimbledon. Pur și simplu mă simt bine. A jucat incredibil Simona astăzi. Mereu a avut meciuri grele. Dar abia aștept meciul", a spus Serena Williams la finalul meciului cu Strycova.

Finala de la Wimbledon dintre Serena Williams și Simona Halep va avea loc sâmbătă, de la ora 16:00. Raportul meciurilor directe dintre Serena Williams și Simona Halep este unul extrem de dezechilibrat 9-1.

Halep, după calificarea în finala de la Wimbledon: "E unul din cele mai bune momente din viața mea"

Ilie Năstase: "Merg și eu la finala lui Halep dacă mă ia domnul Țiriac în avionul privat"


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL