Semne că poţi face cancer şi sfaturi ca să-l eviţi

Saturday, 19 March 2016, 22:07 Sursă: REALITATEA.NET

 „Aveti cancer” este ceea ce nu vreti sa auziti niciodata de la doctorul vostru, pentru ca asta ar insemna o lunga perioada de suferinta si, pentru prea multi, moartea. De fapt, chiar acum, toti avem cancer in corpul nostru fara sa stim. Si asta, pentru ca un corp sanatos are un sistem imunitar puternic, care distruge celulele canceroase inainte ca ele sa creeze ingrozitoarea boala. Dar unii nu sunt asa de norocosi.

Adaugă părerea ta

Din pacate, in SUA, aproximativ 5.000 de oameni sunt diagnosticati zilnic cu cancer – aproape doua milioane pe an! Contrar propagandei raspandite, „razboiul contra cancerului” nu a fost castigat.

In prezentarea de mai jos, dr. David Brownstein ne spune ce trebuie si ce nu trebuie sa facem pentru a inlatura riscul de a ne imbolnavi de cancer.

Dr. Brownstein este directorul Centrului de medicina holistica din West Bloomfield, SUA, autorul a 10 carti despre sanatate devenite best-seller si editorul cunoscutei reviste NaturalWay to Health.

“Practic medicina de ceva vreme si am obtinut succese extraordinare in restabilirea sanatatii pacientilor care au venit la mine dupa ce medicina conventionala a esuat. Am constatat ca toti pacientii mei aveau un serios deficit de nutrienti si un dezechilibru hormonal, consecinta a „dietei americane standard” (Standard American Diet), pe care eu obisnuiesc s-o numesc The SAD Diet (dieta trista). Aceasta dieta devitalizeaza corpul. Am mai aflat ca pacientii mei au fost expusi la tot felul de toxine: din alimente, din apa, din aer. Toate acestea le-au slabit sistemul imunitar. Mai mult, organismul lor era avariat de prea multele medicamente, nu numai inutile, ci si daunatoare", spune acesta.

Iata cele 5 semne ca este posibil ca la un moment dat, in timpul vietii, sa fiti diagnosticat cu cancer. Corpul vostru si in special sistemul vostru imunitar nu poate functiona la nivelul optim daca:
 
1. Corpul este lipsit de nutrientii principali.
2. Sunteti supraponderal sau obez.
3. Fumati sau mestecati tutun.
4. Mancati zahar rafinat si cereale rafinate.
5. Ingerati toxine prin alimente, apa, aer si medicamente.
 
Iata si de puteti face pentru a preveni cancerul

1. Nu fumati

Fumatul este prima cauza a cancerului de plamani, atat la femei, cat si la barbati. De asemenea, creeaza multe alte probleme, printre care boli de inima, infarct, atac cerebral, cataracta, nastere prematura, fracturi de sold, cancer de gat si de stomac. In fumul de tigara exista numeroase substante chimice carcinogene: arsenic, benzen, cadmiu, poloniu 210, clorura de vinil, formaldehida si alte toxine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.