Coronavirus - România: 691488 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Şedinţele CNA ar putea fi transmise în direct începând cu 1 aprilie, pe site-ul instituţiei

Tuesday, 27 January 2015, 17:55 Sursă: REALITATEA.NET

Decizia a fost luată în şedinţa de marţi a CNA cu 7 voturi "pentru" (Florin Gabrea, Valentin Jucan, Lorand Turos, Monica Gubernat, Laura Georgescu, Gabriel Tufeanu şi Răsvan Popescu), în timp ce Radu Călin Cristea a votat "împotrivă".

Decizia a fost luată după ce Valentin Jucan a reluat, marţi, transmisia online a şedinţei CNA pe contul său personal de Facebook, fapt care a stârnit nemulţumirea majorităţii membrilor CNA, care a susţinut că nu este legală difuzarea şedinţei instituţiei pe un cont personal al unui membru de pe platfoma de socializare online.

Discuţiile privind decizia CNA de a transmite, începând cu 1 aprilie, şedinţele online pe site-ul instituţiei s-au întins pe parcursul a aproximativ două ore. În cele din urmă, membrii Consiliului au căzut de acord asupra datei de 1 aprilie, când ar urma să înceapă aceste transmisii, însă difuzarea online pe site-ul cna.ro a şedinţelor nu poate fi făcută fără modificarea Regulamentului de Organizare şi Funcţionare (ROF) al CNA. În acest sens, membrii CNA trebuie să ia în discuţie modificarea ROF, care ar urma să fie făcută în curând, după discuţii într-o şedinţă informală, potrivit mediafax.ro.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL