Coronavirus - România: 508345 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Se întâmplă în România. Sediul unei PRIMĂRII, scos la LICITAȚIE pentru datorii

Sunday, 31 August 2014, 09:32 Sursă: REALITATEA.NET

"O firmă din Oradea a lucrat la terenul de sport din Livezile. Lucrările au fost făcute în mandatul fostului primar. Am avut de plătit 4 miliarde de lei vechi și nu am reușit să plătim decât o parte din acești bani. Mai avem de dat 3,5 miliarde de lei dar nu avem acești bani. Eu am de plătit rate pentru un împrumut pe care l-am făcut. La fiecare trei luni plătim 780 de milioane de lei vechi", a explicat primarul comunei Livezile, Traian Simionca, scrie Bistrițeanul.ro.

Primarul este foarte supărat că nu reușește să scape de această datorie și speră că va primi ajutor de la Guvern pentru a rezolva această problemă.

"Le-am dat o casă de protocol să o scoată la licitație dar nu au reușit să o vândă. S-a cerut 800.000 de lei pentru acea clădire dar nu a fost nimeni interesat să o cumpere", a mai explicat primarul.

Pentru a-și recupera datoria firma din Oradea a apelat la ajutorul unui executor judecătoresc. Astfel, sediul Primăriei Livezile a fost scos la licitație pentru suma de 3,6 miliarde de lei.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL