Se închide o televiziune cunoscută din România

Wednesday, 09 October 2019, 10:30 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Televiziunea are același final ca și OTV-ul lui Dan Diaconescu, scrie Pagina de Media. Concret, e vorba de o societate aflată în insolvență (ca OTV) și care nu a putut face dovada plății amenzilor mai vechi de șase luni (tot ca OTV).

Este vorba de patru sancțiuni primite în perioada 2015 - 2018, care se ridică la 135.000 de lei.

Care sunt amenzile:

- 50.000 de lei (o amendă redusă de instanță de la 100.000 de lei), pe care Estrada TV a primit-o în 2015
- 20.000 de lei amendă, primit tot în 2015, o decizie rămasă definitivă și după ce a fost contestată în instanță.
- 10.000 de lei, amendă pe care postul a primit-o în septembrie 2016. Contestată în instanță
- 65.000 de lei amendă, pe care postul a primit-o în mai 2018. Contestată în instanță.

Amenzile primite de Estrada TV au fost date de CNA pe motive legate de modul în care patronul postului, Stelian Fulga, prezintă o serie de tratamente ce promit să vindece tot felul de boli.

Iată și o mostră din emisiunele lui Stelian Fulga:

"Bună ziua! Ana Ciucă, din Tomis Nord, Constanța, zice că a fost azi la mine și în momentul în care ați pus mâna pe capul meu, nu m-a mai durut nimic. Domnul Fulga, am luat tratamentul dumneavoastră acum 10 – 12 ani. A fost extraordinar! Aș vrea din nou acest tratament. Eu am fierea și nu mai am 20 de ani. Vă rog, dacă se poate, să-mi trimiteți un alt tratament! Vă mulțumesc foarte mult!"

„Vă rog frumos, lăsați-mi ori decât mesaj, ori dați-mi bip. Dați-mi un singur bip, și eu, imediat când terminam aici cu televiziunea eStrada, o să intru cu dumneavoastră și o să fie bine! Acum mi-a lăsat cineva mesaj că vrea să vină mâine la noi. V-am spus, veniți fără programare, fără nimic, așa... Ne scrie o doamnă că... "HPV, virusul și valorile din table mi-au ieșit..." Neapărat trebuie să veniți la cabinet, adică trebuie ca să vorbim, pentru că altfel dumneavoastră îmi spuneți una la telefon, valorile sunt altfel".

„De exemplu, mi-a spus o doamnă alaltăieri: Domnul Fulga, am o hepatită B sau C, C mi-a zis. Bine doamnă, dar în momentul când veniți la mine, zic să veniți și cu un set de analize și face: Da! Și când a venit ieri la mine, cică: Nu le am la mine. Și soțul: Nu, dragă, le am eu! Zice: Domnul Fulga, expres a vrut ca să le uite acasă. Când mă uit, avea ciroză. Vedeți doamnă, nu aveți hepatită! Aveți ciroză! Dumneavoastră credeți ce vreți, eu vă dau tratamentul pentru ciroză, că așa scrie aici...".


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: MEDIA