Coronavirus - România: 29620 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Schimbări mari în dragoste în iulie 2019. Trei zodii rămân fără pereche

Tuesday, 25 June 2019, 20:40 Sursă: REALITATEA.NET

3 zodii rămân fără iubit în iulie 2019

Marele avantaj al astrologiei este că ne atenționează pentru a mai putea schimba ceva. Așa că citește cu atenție ce îți spun astrele și, dacă ții la relația ta, nu ceda în fața influențelor externe!

Berbec

Marte, semnul tău dominant, se întoarce în zodia ta, ceea ce înseamnă că vei fi și mai impulsivă și mai agresivă decât de obicei. Ești convinsă că lumea întreagă e a ta și că ești o zeiță de care fiecare muritor trebuie să asculte. Mai grav e că nu mai ții deloc cont de nevoile celor din jur, iar primul care se va revolta e partenerul tău, ce s-a săturat deja de ceva vreme să fie mereu abandonat și neglijat. Mai e o problemă care îți zdruncină din temelii viața sentimentală. În ultimii ani, ai fost extrem de responsabilă față de familie și față de iubit, dar acum treci printr-o nouă etapă odată cu mutarea lui Saturn în Leu. Ești creativă, amuzantă și ai un chef nebun de flirt, ceea ce, combinat cu nemulțumirile partenerului tău, va pune punct unei relații lungi. Dacă îl iubești, opune-te!

Gemeni

Pentru tine, potențialul sfârșit al unei relații e o surpriză, deoarece survine la sfârșitul unei luni în care ai strălucit în dragoste. Mercur, planeta ta dominantă, se află în Leu, ceea ce înseamnă că ești comunicativă, sociabilă și fermecătoare mai ales cu partenerul tău. Dorințele sale vor fi și ale tale și vă veți înțelege ca două suflete pereche pe tot parcursul lunii.Însă fericirea se spulberă curând, deoarece miza jocului se schimbă pe 23 iulie, când Mercur intră în retrograd. Acum, tot ce spui și tot ce auzi va fi înțeles pe dos. Simți că iubitul tău e un străin și el are aceleași vibrații din partea ta. Mai grav e că această perioadă dificilă va dura și mai trist e că vine după ce v-ați conectat atât de minunat. De aici și până la despărțire nu mai e decât un pas și se pare că acesta se va produce în iulie 2019.

Scorpion

Ne pare rău, dar Marte, a doua planetă care te guvernează, va face ravagii în viața ta profesională. Ești plină de tensiune, te cerți cu colegii, îl ironizezi pe șef și ești convinsă 100% că nimeni nu știe să îți aprecieze meritele. Te simți neînțeleasă și subapreciată, iar când, la finalul lunii, intervin și câteva probleme de sănătate, deja nu mai reziști. Din fericire, Saturn se mută în Leu spre finalul lunii, ceea ce face lumină în viața ta profesională. Pur și simplu scânteiezi ca o stea: colegii care te-au supărat își cer iertare, șeful realizează ce nestemată ești și se anunță și o promovare pentru care ai lucrat mult. Dar parcă vorbeam despre viața sentimentală, nu? Ei bine, toate aceste influențe contrare te pot costa relația. Cât ești tensionată din cauza muncii, iubitul e lângă tine, chiar dacă îl bați la cap și te răzbuni constant pe el din pricina frustrării și a temerilor tale. Dar mai grav e că, după ce îți e bine, nici nu îl mai bagi în seamă fiindcă ai atâtea de făcut. Rezultatul? E foarte posibil să nu mai suporte și să te înșele. Ceea ce nu e neapărat un lucru rău, deoarece, dintre toate zodiile care rămân fără partener în iulie 2019, ție îți va fi cel mai bine!

 

Sursa


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL