Scandal monstru în media din România. "Tapalagă a acceptat să devină trompeta lui Orcan"

Saturday, 15 June 2019, 08:11 Sursă: REALITATEA.NET

Bogdan Chirieac, analistul politic care deține DC News i-a răspuns, pe Facebook, jurnalistului Sabin Orcan de la Newsweek.

"Merită Sabin Orcan să scrie cineva despre el o mică însemnare? Credeam că nu. Merită, cel mult atenția unor site-uri de teapa AKM24 sau cum s-o mai numi acesta. 24 fiind, cel mai probabil, numărul de cititori unici, adunați într-o săptămână.

Pe de altă parte, dacă Dan Tapalagă a acceptat să devină trompeta lui Orcan, trebuie și noi să aceptăm că funcția bate gradul în divizia de presă.

Rezum, deci, povestea și ridic două întrebări.

După ce am evocat posibila legătură dintre primarul Florentin Pandele și revista lui Orcan, Sabin a luat foc. A publicat un articol în Newsweek, ulterior retras și postat doar pe pagina personală de Facebook. L-a retras din site de rușinea colegilor, cred. Orcan a fost obligat să scrie: "Chirieac și-a vândut conștiința". Ori, pentru unul ca Orcan să vorbești despre conștiință e, totuși, prea mult. Orcan a fost agentul de presă al celebrului Dan Adamescu, condamnat definitiv pentru fraude de sute de milioane. O parte din averea mogulului, e drept, a fost risipită de Orcan în diverse proiecte falimentare din media...

Prima întrebare este: de ce s-a isterizat Orcan? Mai precis: ce dacă Pandele finanțează revista lui Orcan? Cu ce ar fi mai rău Florentin Pandele decât Dan Adamescu?

A doua nelămurire este legată de Tapalagă, care a preluat pe site-ul Gas for Media postarea lui Orcan. Îl știam om serios, devotat sistemului (Macovei, SIPA etc). Să înțelegem că atacul la adversarii lui Pandele înseamnă că și Pandele e sistemist?", a scris Bogdan Chirieac potrivit DC News.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL