Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Scandal în Sectorul 1 al Capitalei: Polițist rănit, în timp ce imobiliza doi bărbați acuzați acum de ultraj

Friday, 10 July 2020, 10:48 Sursă: Realitatea PLUS

Comunicatul Poliției spune că cei doi bărbați aveau 31 și 40 de ani. Bărbații au devenit agesivi și fizic și verbal. Un polițist a fost rănit. Oamenii legii au reușit imobilizarea scandalagiilor. S-a deschis un dosar penal de ultraj. A fost demarată și o anchetă internă. Un bărbat de 31 de ani a fost rănit și transportat la Spitalul Elias pentru îngrijiri medicale.

Instituția a oferit mai multe informații într-un comunicat de presă.

„La momentul legitimării bărbații au devenit agresivi fizic și verbal la adresa polițiștilor, motiv pentru care s-a recurs la imobilizarea acestora. În urma acestui eveniment un polițist a fost rănit ușor”.

Pe de altă parte, la nivelul Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București se fac verificări cu privire la modul de intervenție a polițiștilor.

UPDATE: Într-o intervenție în direct la Realitatea PLUS, președintele Federației Sindicatelor de Poliție Sed Lex a făcut o serie de precizări:

Florin Vîlnei: „Colegii noștri s-au dus să aplaneze un conflict, printr-un apel la 112. Colegul nostru nu e rănit. grav. Când s-au deplasat la eveniment polițiștii, persoanele  care au fost legitimate au devenit violente și fizic și verbal. Trebuie să respectăm legea. Ca să nu mai creăm o umbră de îndoială la modul cum au acționat colegii noștri, se fac verificări. Nu înseamnă că cineva este vinovat, vrem să dăm dovedim că acționăm în mod transparent.”


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL