Coronavirus - România: 19517 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Săptămâna Culturii și Responsabilității pentru Bunici și Nepoți. Iată programul evenimentelor

Tuesday, 15 December 2015, 13:22 Sursă: REALITATEA.NET

Timp de şapte zile, până pe 20 decembrie, în mai multe instituţii de cultură din Capitală, va avea loc o serie de evenimente dedicate bunicilor şi nepoţilor: spectacole de teatru, conferinţe interactive, vizionări de filme, ateliere de creaţie, desen şi caricatură, toate susţinute de artişti consacraţi.

Gazda ”Săptămânii Culturii și Responsabilității pentru Bunici și Nepoți” este Lavinia Șandru, realizatoarea emisiunii ”Deschide lumea” de la Realitatea TV.

„Relaţia dintre cei mici şi cei mai buni prieteni ai lor, bunicii, este una specială şi sunt convins că această suită de evenimente va fi atât pe placul copiilor, cât şi al vârstnicilor. Săptămâna Culturii şi a Responsabilităţii le oferă tuturor posibilitatea de a face lucruri interesante împreună. Îi invităm pe toţi, cu mic, cu mare, la piese de teatru cu actori renumiţi, filme de aventuri şi recitaluri muzicale extraordinare”, a declarat primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu.

Programul ”Săptămânii Culturii și Responsabilității pentru Bunici și Nepoți”

  • Luni, 14 decembrie, începând cu orele 18:00, la Casa de Cultură a Studenţilor (Calea Plevnei nr. 61, Sector 1) – Gala de deschidere, spectacol susţinut de elevi din şcolile Sectorului 6, urmat de proiecţia filmului „Maleficent”;
  • Marţi, 15 decembrie, orele 17:30, la Casa de Cultură a Studenţilor – Conferinţă interactivă, urmată de filmul românesc „De ce are vulpea coadă”;
  • Miercuri, 16 decembrie, orele: 17:30, la Casa de Cultură a Studenţilor – Conferinţă interactivă, urmată de filmul „Cenuşăreasa”
  • Joi, 17 decembrie, orele 18:00, în Sala Nouă a Teatrului de Comedie (str. Sf. Vineri nr. 11), va putea fi urmărit spectacolul „De-a Micul Prinţ” de Ioana Petre
  • Vineri, 18 decembrie, orele 17:00, la Teatrul Metropolis (str. Mihai Eminescu nr. 89, Sector 2), are loc o fascinantă întâlnire cu marea artistă a teatrului românesc, Oana Pellea, în cadrul spectacolului „Efectele razelor gamma asupra anemonelor”, de Paul Zindei
  • Sâmbătă, 19 decembrie, orele 17:30, la Casa de Cultură a Studenţilor va avea loc o conferinţă interactivă, urmată de proiecţia filmului „O noapte la muzeu 3”
  • Duminică, 20 decembrie, la orele 17:30, la Casa de Cultură a Studenţilor va putea fi urmărit un spectacol extraordinar susţinut de Andrei Păunescu, Emeric Imre şi Mihai Napu, după care va urma proiecţia filmului românesc „Întâmplări cu Alexandra”.

Parteneri ai evenimentului sunt Asociațiile Pro Familia și Inițiativa Europeană Ecologistă, Primăria sectorului 6 și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului sector 6, Casa de Cultură a Studenților, Teatrul Metropolis, Teatrul de Comedie, Rin Hotels, Realitatea TV și realitatea.net. 

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL