Coronavirus - România: 118054 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Salvatorii copilului care a căzut în puţ, în vizită la cel mic, la spital: "Ne-am rugat la Dumnezeu"

Wednesday, 26 April 2017, 19:07 Sursă: REALITATEA.NET

"Pompierii salvatori au vizitat micuțul la spital. Dănuț este internat la terapie intensivă, iar militarii au vrut să vadă care este starea lui. Medicii i-au asigurat ca micuțul primește cele mai bune îngrijiri și că fac tot posibilul pentru a-l ajuta", se arată pe contul de Facebook al Departamentului pentru Urgenţe. 

"În momentul preluării copilului, eram plin de emoţii şi acum sunt. Cu această ocazie, sunt şi fericit că am mai salvat o viaţă. Îmi doresc să se facă bine, să fie sănătos şi să se întoarcă acasă cu bine. Este prima oară când vizitez pe cineva pe care am salvat. Cel mai bine este că părinţii să supravegheze cu mai mare atenţie copiii este cea mai bună recomandare", a declarat Ionel Răducu, cel care a scos copilul din fântână.

Salvatorii i-au adus în dar lui Dănuţ, copilul de un an şi nouă luni pe care l-au salvat dintr-o fântână din judeţul Teleorman şi care este internat la Spitalul Grigore Alexandrescu, o jucărie, un animal de pluş.

"Orice intervenţie pe care o efectuăm presupune un grad de risc. Intervenţia asta a presupus şi o presiune continuă asupra noastră, am resimţit-o emoţional, în primul rând fiind vorba despre un copil mic cu care nu am putut stabili un contact direct. Am avut o întâlnire cu doamna ministru Carmen Dan care ne-a şi înmânat un dar personal pe care sperăm că Dănuţ, un luptător pe care îl aprecien, să se poată juca cu el. Am vorbit cu medicii şi starea lui este stabilă, beneficiază de cele bune îngrijiri şi sperăm ca el să se facă bine. Simţim deja că face parte din colectivul nostru. L-am văzut, este în continuare intubat şi sperăm să aibă o evoluţie favotabilă astfel încât perioada de recuperare să fie cât mai mică", a declarat Cristian Radu, reprezentant ISU.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL