S-a gândit să își ascundă nevasta în portbagaj. Totul s-a terminat prost

Monday, 16 March 2015, 16:14 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Un bărbat din judeţul Maramureş a încercat să-şi scoată soţia din ţară ascunsă în portbagajul autoturismului său, însă planul i-a fost dejucat de poliţiştii de frontieră din Timiş.

Iniţial cei doi au încercat să părăsească legal România, însă poliţiştii de la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad i-au întors înapoi în ţară după ce femeia, Mariana R., de asemenea din Maramureş, avea la ea doar o copie a cărţii de identitate, scrie Citynews.ro.

După câteva minute, autoturismul condus de către soţul acesteia, Vasile R., a ajuns din nou la graniţă, de data aceasta cu femeia ascunsă în portbagaj, însă poliţiştii au descoperit ilegalitatea după ce au intrat la bănuieli în urma explicaţiilor bărbatului.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei celor în cauză şi cercetării şoferului sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat şi pe Mariana R., sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL