Coronavirus - România: 465982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Rosie O'Donnell, la cuțite cu Donald Trump. Conflictul a escaladat după discursul președintelui

Wednesday, 01 March 2017, 14:24 Sursă: REALITATEA.NET

Mitingul a dovedit rezistența populară împotriva ordinii de zi a președintelui Trump, înaintea începerii discursului în cadrul unei ședințe comune a Congresului american. 

Telația tensionată dintre Rosie O'Donnell și actualul președinte american durează de peste zece ani. Aceasta l-a criticat pe Trump de multe ori pentru atitudinea lui controversată față de femei, iar el i-a răspuns prin atacuri la persoană vis-a-vis de aspectul fizic, limbaj și eșecurile profesionale.

Actrița și realizatoarea de talk-show-uri a făcut câteva declarații usturătoare la adresa lui Donald Trump, ironizând relația lui cu Rusia.

„Aici nu este Rusia. Către Donald Trump și gașca lui patetică de afaceriști albi, privilegiați și criminali, aș vrea să transmit: Niet, domnule! Niet! Niet! Niet! Nu vom accepta. Am văzut ce-ați făcut, domnule. Am văzut legăturile cu Rusia. Jocul s-a terminat.”

Într-un interviu acordat ulterior jurnalului Washington Examiner, O'Donnell a declarat că este de părere că Trump a conlucrat cu guvernul rus pentru a deturna Partidul Democrat, măsluind alegerile.

„Se va prăbuși, împreună cu adminitsrația sa. Este vinovat de trădare.”

Demonstrația de marți a fost sponsorizată de grupuri liberale și ale societății civile, printre care American Civil Liberties Union, Our Revolution sau Food and Water Watch.  

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL