România 2019. Cum arată clasamentul după ediția de la Sibiu

Sunday, 20 October 2019, 08:37, Sursă: REALITATEA.NET

Președintele se alege la Realitatea TV. Cozmin Gușă a analizat, sâmbătă seară, alături de invitații săi, oamenii din spatele campaniei pentru alegerile prezidențiale, pe cei care încearcă să mobilizeze electoratul până pe 10 noiembrie.

Adaugă părerea ta

Alături de jurați, publicul a avut, din nou, un rol decisiv în stabilirea clasamentului final. Cozmin Gușă a anunțat faptul că în emisiunea „Legile Puterii” de marți, 22 octombrie, moderată de Denise Rifai, va fi o dezbatere electorală între Theodor Paleologu și Kelemen Hunor.

Realizatorul emisiunii „România 2019” vă așteaptă și astăzi, de la ora 20:30, cu o nouă ediție incendiară, în direct din Alba.

Numărul la care puteți trimite un SMS cu numele candidatului preferat este 1278 - număr valabil în toate rețelele, mai puțin DIGI. Pentru a vota corect, trebuie să trimiteți DOAR numele de familie al candidatului favorit.

Telespectatorii pot vota de la ora 20:30. Costul unui SMS este de 1 euro, iar banii care se strâng vor fi donați Comitetului Olimpic Român, pentru pregătirea sportivilor care vor reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020.