Coronavirus - România: 217216 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Robert Turcescu, REACŢIE AGRESIVĂ. Vorbeşte despre ROCHIA lui Carmen Iohannis

Tuesday, 23 December 2014, 15:01 Sursă: REALITATEA.NET

Robert Turcescu îi atacă pe cei care se declară specialişti în modă şi critică ţinuta Primei Doamne a României, Carmen Iohannis, explicând că o preferă, chiar şi îmbrăcată în jeanşi, Ninei Iliescu.

"Asa ce m-am saturat de toti "specialistii" in moda si dress code care critica rochia Primei Doamne... bleah! Bai, dar de toti fanfaronii agramati care se imbraca in toale de firma ati uitat? Va sint simpatici spilcuitii si trend-setter-ii care nu stiu sa faca acordul intre subiect si predicat sau dragusancele cu silicoane care scriu "miau" de pisica? Ati invatat toate cum e cu little black dress de la Chanel si va dati specialiste, dar daca va pune cineva sa scrieti "nu fi proasta" fac pariu ca dati search pe Google sa vedeti cu citi "i" se scrie "fi" precedat de negatie! A se scuti! Cu un "i"!

P.S. O prefer pe Carmen Iohannis vorbind in engleza sau in germana cu Merkel, chiar si in jeansi, decit pe Nina Iliescu tacind ca muta la luna, fie ea si "costumata" dupa ultima moda. Am zis!", scrie Turcescu, pe Facebook.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL