Coronavirus - România: 209648 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

REZULTATE UMF IAŞI 2017. S-au publicat rezultatele la Admitere Medicină 2017 IAŞI. Consultă-le!

Thursday, 27 July 2017, 15:28 Sursă: REALITATEA.NET

REZULTATE MEDICINĂ 2017 IAŞI - MEDICINĂ GENERALĂ

REZULTATE MEDICINĂ 2017 IAŞI - MEDICINĂ DENTARĂ

REZULTATE MEDICINĂ 2017 IAŞI - FARMACIE

REZULTATE UMF IAŞI 2017. Rezultate Admitere Medicină 2017 IAŞI. Admitere Medicină 2017 IAŞI. Admitere Medicină 2017 IAŞI rezultate. REZULTATE admitere UMF IAŞI 2017. Grilele de examen au fost publicate de ieri pe site-ul UMF, după finalizarea testului scris, iar tezele cu răspunsurile grilă au fost scanate de două ori - o dată la ieşirea din sală şi încă o dată după terminarea examenului, într-o procedură de verificare. „Totul a mers bine, nu a fost nici un incident şi am centralizat toate datele. Începem să lucrăm şi estimăm că mâine (n. red. - astăzi, joi, 27 iunie) după-amiază vom putea să oferim şi rezulatele.

Rezultatele la UMF Iaşi 2017 pot fi consultate şi AICI

REZULTATE UMF IAŞI 2017. Rezultate Medicină 2017 IAŞI. O analiză a lor va fi făcută şi prezentată apoi, comparativ cu alte centre universitare, luni“, a declarat prof.dr. Viorel Scripcariu, rectorul UMF Iaşi. Comparativ cu anul trecut, la Medicină Generală sunt cu 236 mai mulţi candidaţi care au susţinut examenul de ieri, la Asistenţă Medicală Generală - 35, la Nutriţie şi Dietetică - 3. La Medicină Dentară sunt 16 candidaţi mai puţini faţă de 2016, dar la Tehnică Dentară sunt cu 24 mai mulţi. Farmacia are cu un candidat mai puţin decât anul trecut, Bioingineria - cu 23 mai mulţi, în timp ce la Balneofiziokinetoterapie şi recuperare medicală sunt cu 53 mai mulţi candidaţi.

REZULTATE UMF IAŞI 2017. REZULTATE MEDICINĂ 2017 Iaşi. Subiectele păzite cu arme

Comisiile şi subiectele sunt într-un loc secret, subiectele urmând a fi extrase şi multiplicate în dimineaţa examenului. Locul este păzit de jandarmi, iar absenţa totală a comunicaţiilor cu exterior este asigurată de STS. „Am vrut să nu existe semne de întrebare“, motivează rectorul UMF, Viorel Scripcariu, citat de ziaruldeiasi.ro. 

REZULTATE Admitere UMF Carol Davila 2017. Iată rezultatele la Admitere Medicină 2017 Bucureşti

REZULTATE UMF IAŞI 2017. Rezultate Medicină 2017 IAŞI. Trăgând linie la finalul perioadei de înscriere a candidaţilor pentru examenul de admitere, conducerea Universităţii de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa“ din Iaşi a concluzionat că participarea tinerilor depăşeşte cu mult aşteptările lor cele mai optimiste. „Stăm nesperat de bine, din punctul nostru de vedere. Se vede munca de un an de zile, se vede că a crescut concurenţa la 3,2 pe un loc la buget la Medicină, am ajuns pe locul al treilea după Bucureşti şi Târgu Mureş, dar suntem înaintea Clujului. Şi la Dentară este la fel, la Farmacie este puţin mai subţire, dar trendul naţional este acelaşi pe acest domeniu“, a declarat prof.dr. Viorel Scripcariu, rectorul UMF Iaşi. În mod concret, la finalul perioadei de admitere la Medicină au fost 950 de candidaţi pe 297 de locuri, o concurenţă de aproximativ 3,19 candidaţi pe un loc.

REZULTATE UMF IAŞI 2017. Rezultate Medicină 2017 IAŞI. Cea mai mare concurenţă din universitate se regăseşte însă la Asistenţă Medicală Generală, unde sunt 5,96 de candidaţi pentru fiecare dintre cele 50 de locuri bugetate. La Medicină Dentară sunt 194 de candidaţi pe 87 de locuri, o concurenţă de 2,22 de candidaţi/loc, la Tehnică Dentară sunt 119 pe 30 de locuri, aproximativ 3,96 candidaţi pe un loc, iar la Farmacie 138 pe 98, circa 1,4 candidaţi pe un loc. La Facultatea de Bioinginerie de la UMF au fost 93 de candidaţi pe cele 60 de locuri de la Bioinginerie, o concurenţă de 1,55 pe un loc, şi 196 pe cele 70 de la Balneofiziokinetoterapie şi recuperare medicală, aproape 2,8 de candidaţi pe un loc. Mâine urmează să aibă loc examenul.

Rezultate UMF Cluj 2017. S-au publicat rezultatele la Admitere Medicină 2017 Cluj. Consultă-le AICI

REZULTATE UMF IAŞI 2017. Rezultate Medicină 2017 IAŞI.  Şi anul acesta la UMF vor fi luate măsuri deosebit de stricte de securitate în ceea ce priveşte elaborarea subiectelor. Comisiile profesionale care vor realiza grilele au fost trimise de luni către un loc ce nu este cunoscut nimănui din universitate, nici măcar rectorului. Ajunşi acolo, profesorii vor rămâne cazaţi până în ziua examenului, la ora examenului, când începe multiplicarea grilelor. Nu vor avea acces la telefon, la Internet, şi nu vor avea nicio comunicare cu exteriorul, de acest lucru asigurându-se inclusiv mai multe instituţii de ale statului.

REZULTATE UMF IAŞI 2017. Rezultate Medicină 2017 IAŞI. „Muncesc acolo de luni până miercuri dimineaţă, când vor fi multiplicatele testele şi trimise. Am procedat aşa şi anul trecut, locaţia este secretă, nimeni nu ştie unde sunt, vor sta închişi acolo, avem şi sprijinul STS, Jandarmeriei şi al Poliţiei Locale. Am vrut ca totul să fie transparent din punctul de vedere al seriozităţii noastre, şi să nu existe semne de întrebare“, a adăugat prof.dr. Viorel Scripcariu. Cel mai probabil, în cursul după-amiezii din joi vor fi publicate rezultatele, iar luni, în şedinţa de Senat, vor fi validate rezultatele de la admitere, a mai spus rectorul UMF.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL