Coronavirus - România: 20103 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

REZULTATE PREZIDENTIALE TURUL 2. EXIT-POLL: PONTA și IOHANNIS, PREZIDENTIALE 16 NOIEMBRIE

Friday, 14 November 2014, 09:40 Sursă: REALITATEA.NET

REZULTATE PREZIDENTIALE TURUL 2. EXIT-POLL: PONTA și IOHANNIS, PREZIDENTIALE 16 NOIEMBRIE.

REZULTATE PREZIDENTIALE TURUL 2. Potrivit unei decizii a BEC, publicată pe site-ul instituţiei, pe prima pagină a buletinului de vot se imprimă două patrulatere, egale între ele, cuprinzând numele şi prenumele candidaţilor, în ordinea numărului de voturi valabil exprimate, obţinute în primul tur de scrutin, de la stânga spre dreapta, potrivit stiripesurse.ro.


REZULTATE PREZIDENTIALE TURUL 2. În colţul din stânga sus al fiecărui patrulater se înscrie denumirea integrală a alianţei electorale, iar în colţul din dreapta sus se înscrie semnul electoral al alianţei.

REZULTATE PREZIDENTIALE TURUL 2. De asemenea, în colţul din stânga jos al fiecărui patrulater se înscriu prenumele şi numele candidatului alianţei electorale respective, iar în colţul din dreapta jos se înscrie denumirea prescurtată a alianţei electorale.
REZULTATE PREZIDENTIALE TURUL 2. Potrivit documentului BEC, prenumele şi numele candidaţilor, precum şi cuvintele ce se înscriu în interiorul patrulaterelor se tipăresc cu litere corp 12 verzale drepte.

REZULTATE PREZIDENTIALE TURUL 2. În decizia BEC se mai precizează că a doua pagină a buletinului de vot nu va fi imprimată, urmând ca pe aceasta să se aplice ştampila de control de către preşedintele biroului electoral al fiecărei secţii de votare.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. ANTONESCU nu sprijină niciun candidat

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. "Am comentat neutru, deci, nu e nicio chestie. Nici Iohannis şi nici nimeni altcineva nu se poate baza pe sprijinul meu", a declarat Crin Antonescu pentru stiripesurse.ro.

Acesta continuă: "Ponta m-a sunat şi am vorbit mai mult glume de astea politice, ce comenta el de alegeri, chestia aia că au venit Iohannis şi cu Blaga în sediul unde s-a făcut USL, dar au fost pur şi simplu nişte chestii de discuţie politică. Cu Iohannis am avut un schimb de mesaje şi atât", a mai precizat Antonescu.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL