Restricţii de trafic în Bucureşti, pe perioada weekendului

Friday, 17 May 2019, 20:40, Sursă: REALITATEA.NET

Traficul auto în Bucureşti va fi perturbat pe perioada weekendului, pentru a permite buna desfăşurare a mai multor evenimente, anunţă Brigada Poliţiei Rutire. 

Adaugă părerea ta

În zilele de 17-19 mai a.c., între orele 20.30-22.30, se va desfășura evenimentul cultural “Simfonia Apei” în Piața Unirii – Fântâni Unirii.

Pe periaoda evenimentului, va fi restricționat traficul rutier pe Bd. Unirii, segmentul cuprins între Bd. Dimitrie Cantemir și Splaiul Independenței (zona fântâni)”, anunță Brigada Rutieră.

Potrivit sursei citate, rutele ocolitoare sunt:

- Spl. Independenței – Piața Unirii – Bd. Corneliu Coposu;
- Bd. Regina Maria – Piața Unirii – Spl. Unirii;
- Bd. Dimitrie Cantemir – Pasaj Unirii – Piața Universității.

De asemenea, „cu ocazia unei manifestaţii organizate în Piaţa Victoriei, la data de 19 mai a.c., în intervalul orar 17:00 – 22:00, Brigada Rutieră a Capitalei va dispune măsuri specifice din competenţă, în sensul restricţionării temporare a traficului rutier sau atunci când situaţia va impune acest lucru”, mai anunță Brigada Rutieră, referitor la adunarea publică de duminică.

Tot sâmbătă, traficul va fi restricționat şi în cartierul Militari, până în zona Cotroceni - Kogălniceanu, pentru Crosul Universității, între orele 10.00-11.30.

Vineri noapte, în intervalul orar 22.30-4.00, se va restricţiona traficul rutier în Pasajul Unirii, banda I de circulaţie, alternativ, pe fiecare sens de mers, pentru realizarea unor lucrări de întreţinere, transmite Agerpres.

Şi sâmbătă noapte, cu ocazia evenimentului Noaptea Muzeelor, polițiștii vor acționa pentru a asigura fluența traficului, subliniind că experiența anilor anteriori a arătat că pe arterele din jurul obiectivelor culturale a fost oprită circulația din cauza numărului mare de vizitatori.