Coronavirus - România: 182854 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Restricții anti-Covid în Târgu Mureș și 16 localități. De când intră în vigoare

Tuesday, 13 October 2020, 00:02 Sursă: realitatea.net

Autor: Irina Chirtoc

De asemenea, în perioada menționată va fi suspendată și activitatea sălilor de jocuri de noroc. Excepție fac activitățile precum pariurile și loteriile, unde se eliberează bilet, cu respectarea regulilor de distanțare și a măsurilor de siguranță sanitară.

Localitățile vizate de restricții sunt Ungheni, Aluniș, Băla, Band, Brâncovenești, Corunca, Cristești, Cucerdea, Cuci, Lunca, Papiu Ilarian, Raciu, Sâncraiu de Mureș, Sângeorgiu de Mureș, Sântana de Mureș și Voivodeni.

Potrivit autorităților, activitatea restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unități de cazare va fi permisă numai pentru clienții cazați. Terasele rămân deschise.

”Prepararea, comercializarea și consumul produselor alimentare și a băuturilor alcoolice și nealcoolice sunt permise în spațiile special destinate, dispuse în exteriorul clădirilor, în aer liber, cu asigurarea unei distanțe de minimum 2 metri între mese și participarea a maximum 6 persoane la o masă, dacă sunt familii diferite, și cu respectarea măsurilor de protecție sanitară”, a transmis Prefectura Mureș, citată de ziare.com

CJSU a aprobat luni și scenariile de funcționare a unităților de învățământ. Astfel, în scenariul verde funcționează 385 de unități de învățământ, în scenariul galben/hibrid - 188, iar în cel roșu/online - 15.

Măsurile se pot prelungi în funcție de evoluția epidemiei

Citește și ”Internările, sistate la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Mureș din cauza epidemiei de coronavirus


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL