Coronavirus - România: 440344 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Record de decese în Franța în al doilea val al pandemiei. Peste 1,8 milioane de infectări

Monday, 09 November 2020, 22:17 Sursă: realitatea.net

Autor: Irina Chirtoc

”Vârful epidemiei este în fața noastră, al doilea val progresează în continuare”, a avertizat Salomon. Acesta a transmis că se observă ”o progresie mai lentă acolo unde au fost aplicate măsuri timpurii de frânare a epidemiei, în special restricții de circulație”.

Recordul de decese înregistrate în spitalele din Franța într-o zi a fost atins în primul val, pe 6 aprilie, când s-au înregistrat 613 cazuri, amintește hotnews. 

În prezent, numărul bolnavilor spitalizaţi este de 31.125, dintre care 4.690 se află la Terapie Intensivă, cu 163 mai mulţi față de ziua precedentă.

În privința infectărilor, numărul acestora a ajuns, luni, la 1.807.479, a mai anunțat Directorului general al Sănătății. 

Pe 30 octombrie, în Franța a fost reimpusă carantina, care va dura cel puțin până pe 1 decembrie, în condițiile în care țara este a patra cea mai afectată țară din lume, după SUA, India și Brazilia.  

Citește și: ”Confruntări violente între elevi și poliție, în Franța, pe fondul menținerii școlilor deschise. Se anunță proteste la nivel național”
.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL