Coronavirus - România: 20103 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Răzvan Ciobanu nu mai apare la "Bravo, ai stil!". Care este motivul real?

Friday, 05 January 2018, 20:31 Sursă: REALITATEA.NET

„A fost singurul proiect TV din care mi-am dorit să fac parte. Din nefericire pentru mine, activitatea mea ca designer şi clienţii mei au avut de suferit.  Aşa că am ales că pentru o perioadă să mă ocup exclusiv de atelier, clienţi şi colecţii noi. Dar sunt recunoscător celor din famila Kanal D că au avut încredere în mine să îmi pună pe umeri aşa o parte importantă din show.

Sigur că „porţile” rămân deschise şi poate vom mai avea colaborări în viitor. Acum am nevoie să petrec timp cu mine că designer. Sigur că nu a fost o decizie simplă. Dar asta simt că trebuia să fac. „Bravo, ai stil!” este, practic, „copilul” pe care l-am crescut şi la care am contribuit trei sezoane. Mulţumesc echipei pentru că a crezut în mine!”, a spus Răzvan Ciobanu, care a slăbit spectaculos în ultimii ani.

Renumitul designer a fost unul dintre cei mai vocali şi mai îndrăgiţi juraţi de la “Bravo, ai stil!”,  a adus mereu în intervenţiile sale din emisiune argumente solide şi a avut un aport real în formarea tinerelor concurente de pe scenă show-ului devenit un adevărat fenomen în România.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL