Rareş Bogdan, înainte de meciul România - Ungaria: "Mă doare stomacul de emoţie"

Friday, 04 September 2015, 16:14 Sursă: REALITATEA.NET

Rareş Bogdan, realizatorul emisiunii "Jocuri de putere", de la Realitatea TV, a transmis un mesaj de încurajare pentru naţionala României. "Astăzi sunt cu sufletul la Budapesta! (...) Hai România! Se poate!", a scris el pe contul său de Facebook.

Adaugă părerea ta

Cu doar câteva ore înainte de meciul România – Ungaria, Rareş Bogdan, realizatorul emisiunii „Jocuri de putere”, de la Realitatea TV, a publicat pe contul personal de Facebook un mesaj de încurajare pentru naţionala României.

„...mă doare stomacul de emoţie, mai ales după ce am auzit că ultraşii maghiari au încercat aseară să nu îi lase să doarmă pe băieţi! Am stat în hotelul acela în care sunt băieţii, foarte aproape de Lánchíd…”, a scris el.

Acum îmi pare rău că nu m-am dus la Budapesta! Vă rog din suflet, însă, indiferent de ce va fi astăzi, ca luni seara, pe Arena Naţională, să demonstrăm că am fost, suntem şi vom fi în viaţa asta mândri de culorile drapelului şi de România eternă! Din păcate, luni nu pot fi pe Arena Naţională, deoarece am emisiune de la 21.00, dar voi fi cu sufletul acolo, aşa cum astăzi sunt cu sufletul la Budapesta! Îi vom bate acasă, ştiu asta, simt... E o zi din acelea în care nu pot face absolut nimic, decât să citest ştiri şi statistici... Hai România! Se poate! Doamne ajută!”, a adăugat Rareş Bogdan.

Partida România – Ungaria are loc, vineri, 4 septembrie, de la ora 21:45, pe stadionul Groupama Arena din Budapesta.

În cazul unei victorii astăzi, tricolorii sunt ca şi calificaţi la turneul final al Campionatului.