Rareș Bogdan intervine în scandalul momentului și își contrazice șeful de partid

Sunday, 02 June 2019, 09:48 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, sâmbătă, într-o conferință de presă la Mediaș, că orice venit trebuie impozitat și că nu i se pare normal ca IT-iștii să fie scutiți de plata impozitului pe venit.

Rareș Bogdan spune că taxele pe muncă sunt cea mai mare problemă pe care o are România și că tăierea facilităților pentru IT-iști nu va fi făcută.

„Nu știu, vorbiți cu președintele, cel care a făcut această declarație. Nici nu știam de declarația asta, acum aflu. Este extrem de riscant, pentru că și așa avem o mulțime de „creiere” care au plecat. Sunați-l pe domnul Orban și întrebați-l. Nu există, în programul de guvernare al PNL, o astfel de măsură. Probabil el are toate explicațiile necesare.

Vă asigur că PNL va da doar facilități pentru mediul de afaceri, nu se va apuca să taie. Nu stau acum să mă uit după ce declară fiecare, chiar și domnul Orban, acum două ore sau trei. Vă asigur că nu va fi făcut (n.r. tăierea avantajelor IT-iștilor). Vom elimina și taxele pe stâlp, supraacciza și pensiile speciale.

Cea mai mare problemă pe care o are România acum este forța de muncă. Trebuie să eliminăm, pentru următorii 5 ani, această taxare a muncii, suprataxarea muncii.”, a spus Rareș Bogdan la România TV, sâmbătă seara.

Băsescu îl face praf pe "înlocuitorul" lui Dăncilă ca premier


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ