Surse: PSD va introduce eliminarea pensiilor speciale pe ordinea de zi a Camerei Deputaţilor

Friday, 17 January 2020, 17:13 Sursă: Realitatea.NET

"Şedinţa Biroului permanent al Camerei Deputaţilor va avea loc luni, 20 ianuarie, începând cu ora 13.30 (sala „Barbu Catargiu", nivel P1)", se arată într-un comunicat al instituţiei.

Membrii Biroului Permanent vor vota asupra convocării unei sesiuni a Camerei Deputaţilor pentru aprobarea OUG privind posibilitatea ca angajatele din instituţiile de învăţământ să se poată pensiona la 65 de ani, potrivit unor surse din cadrul forului legislativ.

PSD vrea suplimentarea ordinii de zi cu proiectul care prevede eliminarea pensiilor speciale pentru mai multe categorii de profesii, au precizat sursele, pentru Mediafax.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-17 21:09:31
Tovarășii le dau

Tovarășii le iau.Se va vedea de la cine o sa le ia

2020-01-17 21:23:40
Cornelia Bereza

Bravo PSD, luati mäsuri cä nu mai tine !! Trebuia s-o faceti mai demult asta , voi!!

2020-01-18 08:04:40
Citizen

Eu nu cred ca PSD le va elimina. Sau daca o vor face e doar ca sa atraga electorat si cand se vor vedea iar la putere, le vor da inapoi. Lupu-si schimba parul, dar naravul ba.

2020-01-18 10:15:54
Contribuitaea nu e algorutm ,boieri dv ,ăsta e jongleria lui Nastase sa dea penii de râs curcile..

Inteleg sa fiu mințit ,dar nu prea des,contribuția la pensie este cal de luptă politica intre dreapta si stânga Pensia contributiva nu trebuie inteleasă ca pui bani la cireap cât lucrezi ca sa ai la pensie.Ce fals,ce oroare,ce minciună ,ce tragedie.Pensia contributivă inseamna să inchei un contract aleatoriu/adică nu stii valoarea prestațiilor/ si societatea se obligă,cu câstig sau cu pirdere,ca la orice asigurare,sa te plătească.Contractul e reglementat de lege.Cei care mor in ziua pensiei nu mai iau „contribuția”inapoi,cei care trăiesec 120 de ani depăsescă fondul alocat.Deci,hotărâti ”.E contributivă ?Nu,principiul este solidaritaea ,cei de azi,plătesc pentru cei de ieri.Statul se poateimpune asiguratorului prestații diferite ,80 % din salariul ,o sumă calculată pe algoritm,adică imi dă 0,30 bani pentru ce am cotizat acum 30 de ani,sau cum făceau comunistii,asigurau 60 %din veniturile ultimilor 5 sau 10 ani/Vezi legea pensiilor comuniste/.Dar ei zi

Alte articole din: ACTUAL