Protest masiv la Spitalul Județean din Craiova. Managerul s-a închis în birou

Thursday, 07 November 2019, 09:18 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Protest spontan chiar în aceste momente la Spitalul Județean din Craiova, transmite Realitatea Plus. Managerul spitalului, Eugen Georgescu, s-a închis în birou atunci când protestatarii au venit la el la uşă şi le-a spus că îi va primi abia la ora 12.00. În faţa biroului său au fost amplasaţi bodyguarzi, care îi împiedică pe angajaţi să intre, potrivit RealitateadeCraiova.net.

Medici, asistenți și infirmieri sunt nemulțumiți de situația financiară a spitalului și, spun ei, este imposibilă asigurarea necesarului pentru continuarea activității.

Angajații susțin că în acest moment spitalul se află într-o adevărată criză financiară, iar angajații nu mai au nici măcar toate medicamentele necesare tratării pacienților.

Mai mult, susțin sindicaliștii, pe tura de noapte este doar o infirmieră care trebuie să aibă grijă de zeci de bolnavi.

În aceste condiții, angajații spitalului amenință cu blocarea activității, o situație gravă pentru toți pacienții care au nevoie urgent de îngrijiri medicale în Craiova.

Potrivit sindicaliştilor, oamenii acuză conducerea de un management defectuos, care a dus la imposibilitatea asigurării necesarului pentru buna desfăşurare a activitaţii. O altă problemă invocată este lipsa voucherelor de vacanţă. Detalii pe realitateadecraiova.net.Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL