Coronavirus - România: 471536 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Nicușor Dan, interesat de preluarea experiențelor de succes din capitalele europene pentru a rezolva traficul rutier, poluarea, termoficarea

Thursday, 05 November 2020, 18:11 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Monica Vasilescu
”Sunt extrem de interesat de preluarea experiențelor de succes din capitalele europene pentru a rezolva problemele de bază ale Bucureștiului – traficul rutier, poluarea, termoficarea.
Acesta a fost unul dintre mesajele mele la întâlnirea online pe care am avut-o azi cu ambasadorii țărilor Uniunii Europene în România, la invitația Ambasadei Germaniei în cadrul președinției germane a Consiliului Uniunii Europene.
Am vorbit de asemenea cu reprezentanții diplomatici din statele U.E. despre urgențele momentului în Capitală și în special despre eforturile de combatere a epidemiei COVID-19. Toate țările europene fac eforturi majore în această direcție, iar cooperarea inter-instituțională (la nivel local, național și internațional) e una dintre condițiile reușitei în stăvilirea pandemiei.
Am subliniat în cadrul dialogului cu ambasadorii europeni dorința mea ca Bucureștiul să acceseze masiv fonduri europene și să devină în următorii ani una dintre capitalele continentale în plină dezvoltare”, a anunțat Nicușor Dan, joi, după întâlnirea online pe care a avut-o joi cu ambasadorii țărilor Uniunii Europene în România.

Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL