Primarul de la Tecuci, întâmpinat cu pâine şi sare la inaugurarea... unei scări de incendiu

Tuesday, 19 June 2018, 20:31, Sursă: REALITATEA.NET

Simfonia lalelelor la un alt nivel. Pâine şi sare, preşcolari prezenţi, pamblică tăiată de către primarul localităţii, toate acestea pentru a inaugura... o scară de incendiu, din spatele unei grădiniţe din municipiul Tecuci! 

Adaugă părerea ta

Potrivit presei locale, edilii au fost aşteptaţi cu colac şi sare, au tăiat o panglică şi au rostit cuvântări în faţa copiilor preşcolari.

 „Festivitatea” a avut loc pe 12 iunie a.c. la Grădiniţa Prichindel din localitate, iar „oficialităţile”, aşa cum le numeşte directorul instituţiei, într-o postare pe Facebook, au fost întâmpinate cu un colac generos şi sare, respectându-se, astfel, protocolul de primire a unor înalţi oaspeţi străini, notează publicaţia Telegraf-expres.

Primarul Tecuciului, Cătălin Hurdubae, a participat şi la o şedinţă foto cu momentul în care a tăiat panglica la o uşă laterală a clădirii. Din imagini nu reiese însă clar ce legătură are uşa cu scara exterioară de incendiu şi, mai ales, unde se află obiectivul inaugurat.

“Este impropriu spus o scară de incendiu, este aproape un corp de clădire acolo care adăposteşte scara de incendiu. Scara este din beton, este acoperită, şi face legătura între etajul superior şi parterul clădirii. Avizul de funcţionare îi obligă să aibă o astfel de scară. Ea trebuia să arate cumva şi arată altcumva. Asta e. Suntem implicaţi în sistemul de învăţământ şi asta contează. Investiţia a fost pornită acum aproape un an de zile iar valoarea este în jur de 60 de mii de lei. Este în exclusivitate un sprijin din partea primăriei Tecuci”, a precizat Cătălin Hurdubae, pentru Libertatea.