Coronavirus - România: 475362 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Primarul comunei Ciugud, Gheorghe Damian, a fost infectat cu noul coronavirus

Tuesday, 27 October 2020, 17:04 Sursă: realitatea.net

Autor: Ioana Stanescu

 

Primarul Gheorghe Damian scrie, într-un mesaj pe Facebook, că, din păcate, s-a infectat cu noul coronavirus chiar dacă a respectat cât a putut de mult regulile sanitare. Damian spune că forma de COVID-19 pe care o are este una ușoară, potrivit medicilor.

Toți angajații Primăriei Ciugud au fost testați și niciunul dintre ei nu a fost confirmat pozitiv, dar testele vor fi repetate, mai spune primarul comunei Ciugud, care asigură că activitatea decurge normal la primărie.

„La nivelul Primăriei Ciugud am luat decizia testării tuturor colegilor și vestea bună este că niciunul dintre ei nu a fost confirmat pozitiv. Testarea va fi însă repetată în zilele următoare pentru o siguranță deplină. 

Vă anunț că activitatea Primăriei Ciugud continuă normal, însă cu măsuri sporite de siguranță. De asemenea am decis dezinfectarea totală a clădirii administrative, care a avut loc în această dimineață, și sporirea tuturor măsurilor de protecție.

Vă mulțumesc tuturor celor ce sunteți cu sufletul alături de mine și de colegii mei și vă asigur de întreaga noastră recunoștință. 

Vă rog să aveți grijă de voi și de cei dragi, să purtați masca și să păstrați distanțarea socială. 
Împărtășesc cu voi cadoul pe care mi l-a trimis astăzi fetița unei colege din primărie și mă alătur mesajului ei spunându-vă că „Totul va fi bine!”, scrie primarul Gheorghe Damian.

Damian este la al șaselea mandat de primar, ultimul fiind câștigat pe 27 septembrie cu peste 88% din voturile localnicilor. A devenit cunoscut în ultimii ani ca fiind cel care a reușit să absoarbă cele mai multe fonduri europene pentru proiecte locale .și modernizarea administrației publice la nivelul comunei Ciugud, peste 27 de milioane de euro. Anul trecut a lansat conceptul "Smart Village" ca soluţie de digitalizare a serviciilor publice şi de dezvoltare a satului românesc.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL