Coronavirus - România: 222559 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Preot, condamnat la 13 ani de închisoare după şi-a ucis tatăl în bătaie

Thursday, 30 July 2015, 10:00 Sursă: REALITATEA.NET

Părintele Daniel slujea la Biserica „Nașterea Maicii Domnului”, din satul Aurel Vlaicu, județul Botoșani. În noaptea de 1 spre 2 ianuarie 2015, preotul se afla în locuința sa împreună cu tatăl lui. Se simțea deprimat din cauză că soția îl părăsise și urma un tratament prescris de medici împotriva acceselor de furie. La un moment dat, după ce a consumat mai multe pahare de băutură, s-a luat la ceartă cu părintele său. Scandalul a degenerat, de la injurii ajungând la bătaie. Preotul și-a lovit tatăl până când acesta nu s-a mai mișcat.

Bărbatul a realizat ce a făcut și, după ce a stat trei zile în casă cu corpul neînsuflețit, a sunat la Poliție, autodenunțându-se. El a spus că se afla sub influența combinației dintre alcool și medicamente antidepresive în momentul în care și-a pierdut cumpătul, reacționând violent în momentul în care ar fi fost lovit de părintele său, relatează monitorulbt.ro.

Condamnarea de 13 ani de închisoare nu este încă definitivă. Până la momentul deciziei finale, superiorii săi l-au suspendat din funcția de preot paroh, numindu-l preot suplinitor.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL