Coronavirus - România: 182854 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Premiul primit de Klaus Iohannis nu rămâne fără ecou. Ambasada SUA îl felicită pe președinte pentru distincția „Kaiser-Otto-Preis 2020”

Tuesday, 13 October 2020, 14:56 Sursă: realitatea.net

Autor: Zbirnea Andrei

„Felicitări Președintelui Klaus Iohannis pentru câștigarea Premiului „Kaiser Otto 2020!” Premiul a fost acordat ca recunoaștere a contribuției Președintelui Iohannis la consolidarea legăturilor dintre aliații europeni și a eforturilor sale neobosite de a îmbunătăți viețile tuturor românilor. Activitatea sa în calitate de Președinte a transformat România într-un lider la nivel regional și european. Ne mândrim că lucrăm cu Domnia Sa și cu administrația prezidențială pentru a continua să construim o Românie stabilă, liberă și prosperă, pentru mulți ani de acum înainte! „Herzliche Glückwünsche”, Domnule Președinte Iohannis!”

Preşedintele Klaus Iohannis va primi miercuri, la Magdeburg, în Germania, premiul „Otto cel Mare” („Kaiser-Otto-Preis 2020”), pentru „onorarea marilor merite în procesul european de unificare”.

În cadrul festivității, discursul Laudatio va fi rostit de către Heiko Maas, Ministrul Afacerilor Externe al Republicii Federale Germania. La ceremonie vor fi prezenți Reiner Haseloff, Premierul landului Saxonia Anhaltină, Rainer Robra, Ministru de Stat și Șef al Cancelariei de Stat Saxonia Anhaltină, precum și Lutz Trűmper, Primarul general al orașului Magdeburg.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL