Președintele Universității Titu Maiorescu din București reținut de procurorii de la sectorul 2

Thursday, 27 June 2019, 14:08 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Președintele Universității Titu Maiorescu din București, Iosif Urs, a fost reținut de procurorii de la sectorul 2. Iosif Urs este acuzat că a dat unor candidați subiectele de la admiterea la o facultate din cadrul universității.

Președintele Universității Titu Maiorescu din București, Iosif Urs, a fost reținut de procurorii de la sectorul 2, pentru infracțiuni care au legături cu serviciul, au declarat pentru Edupedu.ro și G4Media.ro surse din apropierea universității. Alături de el, au mai fost reținute ale două persoane.

Urs este acuzat că a dat unor candidați subiectele de la admiterea la o facultate din cadrul universității.

Urs este profesor de Drept, iar în perioada 2007-2013 a coordonat proiectul POSDRU „Prevenirea corupției în educație, prin informare, formare și responsabilizare”, conform datelor din propriul CV.

Nu este pentru prima dată când Urs ajunge în fața procurorilor. La începutul anului, Adevărul scria, sub titlul “Ce beneficii personale au obținut șefii din Armată și Poliție mobilizați să scape un universitar de o sancțiune rutieră”, că o amendă rutieră încasată în 2015 de Iosif Urs ar fi generat o adevărată “mobilizare” a cunoștințelor de rang ale acestuia, scrie G4media.ro

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri