Poliția, în alertă! O înșelătorie care a făcut multe victime a revenit. CUM să te ferești 

Monday, 16 December 2019, 10:03 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Polițiștii se confruntă, din nou, cu un nou val de înșelăciuni.

Nu răspundeţi anunțurilor de mică publicitate de genul: „Colecționar german cumpăr maşini de cusut vechi. Ofer între 70.000 – 75.000 euro. Plata pe loc. Telefon………. “.

Pentru a nu cădea în plasa unor astfel de escroci, vă vom prezenta un posibil scenariu, practic cum s-ar putea derula „negocierile”.

Totul pleacă de la simple anunţuri, lipite pe stâlpi de electricitate şi în scări de bloc, unde se spune că se oferă o sumă foarte mare în schimbul unei maşini de cusut vechi.

Când văd acest anunţ, mulţi deţinători de astfel de maşini de cusut cred că au făcut afacerea vieţii lor. Însă, când sună la numărul de telefon afişat, oamenii află că suma fabuloasă o vor primi doar dacă mai cumpără o maşină asemănătoare (şi chiar indică o persoană cu care poate face această tranzacţie) sau doar dacă proprietarul maşinii de cusut deţine certificatul de autenticitate al acesteia (în caz contrar, pun la dispoziţie contactul unei persoane, care în schimbul unei sume însemnate de bani, emite un astfel de certificat).

Ce urmează este halucinant! Citește continuarea pe realitateademures.net

Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL