Poliția Română: DN1, blocat pe sensul de mers Brașov - Ploiești! Ce s-a întâmplat?

Thursday, 11 May 2017, 09:25 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

"Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (8:45), în judeţul Prahova, din cauza semiremorcii unui autotren care s-a răsturnat pe DN1, pe sensul de mers Braşov – Ploieşti, la kilometrul 74, sunt blocate benzile unu şi doi. Autovehiculele circulă (spre Ploieşti) pe banda de încadrare către oraşul Băicoi (pe mijlocul drumului). În sens invers traficul se desfăşoară normal", se arată în document.

Potrivit oamenilor legii, semiremorca era încărcată cu mâncare pentru câini (saci şi conserve), iar în urma accidentului nu s-au înregistrat victime.

Totodată, în județul Vrancea, pe DN2 (85), între localitățile Bizighești și Domnești, polițiștii atrag atenția că Administrația Națională de Meteorologie a emis atenționări nowcasting referitoare la ceață pentru câteva zone.

De asemenea, oamenii legii atenționează că circulația rutieră este îngreunată pe Autostrada A1, până la ora 19.00, și pe Autostrada A2, din cauza unor lucrări de asfaltare. 

Centrul Infotrafic al IGPR mai amintește că traficul rutier pe podul de la Agigea (DN39, județul Constanța) a fost întrerupt, din cauza unor lucrări, până în data de 25 mai 2017. 


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL