Ploaia de meteori Tauridele de Sud influențează viața zodiilor. Decizii greu de trecut cu vederea

Wednesday, 06 November 2019, 10:11, Sursă: REALITATEA.NET

Fiecare fenomen astrologic aduce cu sine noi perspective și imagini de ansamblu asupra evenimentelor care vor avea loc în viitorul apropiat. Același lucru se întâmplă și în cazul ploii de meteori Tauridele de Sud, care are loc în fiecare an între 20 octombrie și 10 decembrie. Această ploaie este una minoră, dar de lungă durată, și reușește să producă aproximativ 5-10 meteori pe oră.

Adaugă părerea ta

Ploaia de meteori este împărțită în două fluxuri distincte, dar care nu presupun o activitate bine definită și se suprapun în luna noiembrie.

Iată cum este influențată viața zodiilor de ploaia de meteori!

Berbec

Începând cu data de 4 noiembrie, totul începe să capete sens în viața ta. Pe lângă faptul că ai foarte multe responsabilități, vei reuși să îți menții strânse relațiile cu cercul tău de prieteni apropiați. Ajungi să deslușești anumite lucruri pe care, până acum, nu ți le puteai explica. Poate că ploaia de meteori are o influență mai mare asupra ta decât te-ai fi așteptat. Pe lângă faptul că îi ajuți pe cei de lângă tine să trecă peste momente dificile, succesul este de partea ta, astfel că există o posibilitate destul de mare să urci pe scara ierarhică.

Taur

Luna noiembrie este una în care trebuie să muncești puțin mai mult pentru a avea parte de câștiguri financiare. Asta ar putea să presupună statul la birou peste program, lucratul de acasă sau câteva drumuri la bancă. Cu toate acestea, nu trebuie să cazi pradă stresului, ci să lași lucrurile să meargă de la sine, pentru că vor apărea și ideile. Ai o relație foarte bună cu cei din jurul tău, ceea ce îți va aduce numai avantaje.

Citește continuarea aici.

Alte articole din: Ultimele Stiri