Coronavirus - România: 457848 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Percheziţii la producători de băuturi alcoolice ilegale. Peste 100 de poliţişti acţionează

Monday, 27 July 2015, 16:23 Sursă: REALITATEA.NET

În această dimineaţă, peste 100 de poliţişti din Bucureşti, cu sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, au efectuat 18 percheziţii în Bucureşti şi în 2 judeţe, în cadrul unui dosar privind săvârşirea infracţiunii de producere şi comercializare fără drept de produse accizabile.

Potrivit anchetatorilor, la data de 27 iulie, poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au efectuat 18 percheziţii pe raza municipiului Bucureşti şi în judeţele Constanţa şi Dâmboviţa, la persoane bănuite că ar fi efectuat operaţiuni ilegale cu produse accizabile.

Din cercetări a reieşit că persoanele implicate ar fi produs şi ulterior ar fi comercializat, în mod ilicit, băuturi alcoolice.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat pentru confiscare o mare cantitate de alcool, persoanele vizate fiind conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Sector 1, din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de producere şi comercializare fără drept de produse accizabile.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL