Coronavirus - România: 5202 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Pavel Popescu, la Realitatea PLUS: "Cea mai puternică armă împotriva răspândirii COVID-19 este comportamentul cetățeanului"

Wednesday, 11 March 2020, 23:42 Sursă: Realitatea PLUS

Pavel Popescu: "Efectele economice ale coronavirusului la nivel global vor fi dramatice. Brusc economia acestei lumi s-a oprit. România nu trece printr-o period economică foarte bună. În toate grupurile de intervenție ale Guvernului există specialiști din toate instituțiile statului. Ei stabilesc măsurile. Cea mai puternică armă împotriva răspândirii COVID-19 este comportamentul cetățeanului. Există un set clar de zece instrucțiuni disponibil peste tot, comunicat de toate instituțiile statului. Virusul poate fi restrâns printr-un comportament responsabil.

Românii care s-au întors din cauza coronavirus, nu cred că vor rămâne să lucreze aici. În momentul de față, realitatea în fața unei crize economice nu o putem nega. Eu văd prin venirea românilor în țară o oportunitate. Consider că posibila criză ne poate aduce să deschidem un dialog cu cetățenii. Colegii mei au abandonat în zilele acestea discuțiile despre alegerile locale."


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-03-12 10:30:33
Sobolanii rosii nu au valori sau morala !!!

Ei accepta sa fure pentru ca ei sint cei care promovau “obiceiul” balcanic de 30 de ani. Sint analfabeti si incompetenti iar in orice alta societate ar fi fost scursura gregara a societatii insa in ro sau cocotat la virf de unde paraziteaza continuu !!!

Alte articole din: ACTUAL