Papa Francisc a revenit la Bucureşti. Cum a fost primit la Nunţiatura Apostolică

Saturday, 01 June 2019, 22:01 Sursă: REALITATEA.NET

Papa Francisc s-a întors la Bucureşti în această seară, cu avionul, de la Iaşi. Aproape 200 de persoane l-au aclamat şi l-au ovaţionat pe Suveranul Pontif la sosirea la Nunţiatura Apostolică, acolo unde va înnopta pentru a doua noapte consecutiv. Site-ul realitatea.net a fost prezent şi a surprins cele mai bune imagini cu Papa Francisc.

Adaugă părerea ta

Papa Francisc a revenit la Bucureşti în această seară, după un periplu la Șumuleu-Ciuc şi la Iaşi. Suveranul Pontif a părăsit Iaşiul după ce a fost aplaudat de peste 150.000 de persoane, care au creat o atmosferă unică. 

Papa Francisc a ajuns pe Aeroportul Henri Coandă - Otopeni din Bucureşti în jurul orei 20:00, apoi s-a îndreptat spre Nunţiatura Apostolică, unde a sosit la ora 20:35.

Deşi obosit, Papa Francisc, 82 de ani, aflat pe bancheta din spate a maşinii Dacia Logan, le-a salutat pe cele aproape 200 de persoane adunate în perimetrul Nunţiaturii Apostolice şi le-a zâmbit tuturor.

VEZI AICI IMAGINI SURPRINSE DE REALITATEA.NET!


PROGRAM PAPA FRANCISC, DUMINICĂ, 2 IUNIE

10:40 Sosire pe Câmpia Libertății din Blaj + Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie + Omilia Sanctității Sale, „Regina Coeli” + Ceremonia de Beatificare a celor 7 Episcopi greco-catolici martiri

15:45 Întâlnire cu comunitatea romă din Blaj + Discurs al Sanctității Sale Papa Francisc

16:55 Sosire la Aeroportul Internațional din Sibiu + Ceremonia de rămas bun