Coronavirus - România: 3613 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

ORA DE IARNĂ 2014: SÂMBĂTĂ noapte, România trece la ORA DE IARNĂ

Saturday, 25 October 2014, 09:24 Sursă: REALITATEA.NET

ORA DE IARNĂ 2014. Un studiu din 2012 la care au participat peste 3.000 de adulţi din Marea Britanie a demonstrat că, odată cu schimbarea orei în luna octombrie, calitatea somnului dispare.

Nu uita sa-ti potrivesti ceasul! Romania trece la ora de iarna

"Bucuraţi-vă de o oră în plus de somn cât puteţi" a fost concluzia specialiştilor de la Glasgow University, Marea Britanie, care avertizează că efectul schimbării de oră dispare în câteva zile, potrivit dailymail.co.uk.

ORA DE IARNĂ. Scurt istoric al schimbarii orei

ORA DE IARNĂ 2014. Cei mai mulţi dintre participanţii la studiu au declarat că se simt mai energici şi mai fericiţi decât înaintea trecerii la ora oficială de iarnă. Însă efectele aparent benefice ale unei ore în plus de somn dispar rapid, mulţi spunând că se simt mai rău ca atunci când dormeau mai puţin.

ORA DE IARNĂ 2014. Sfaturi pentru a trece cu bine la ora de iarnă

"Trecerea la ora de iarnă le poate oferi un scurt răgaz pentru odihnă acelora care au probleme cu somnul, dar şi celor care dorm bine de obicei, efectele în cazul primilor fiind temporare", spune Colin Espie, fondator al Centrului pentru Somn de la Universitatea Glasgow.

ORA DE IARNĂ 2014. Totuşi, explică profesorul Espie, calitatea somnului scade semnificativ odată ce corpul se obişnuieşte cu noul program, iar procesul se accentuează pe măsură ce se instalează iarna.

CFR Călători trece la ora de iarnă. Nu se modifică mersul trenurilor în vigoare

 

ORA DE IARNĂ 2014: Tot ce trebuie să ştii despre SCHIMBAREA OREI

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL