Coronavirus - România: 693644 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Klaus Iohannis, mesaj pentru români să meargă la vot: ”Este ziua în care România poate să se despartă definitiv de cei care au ținut-o în subdezvoltare”

Friday, 04 December 2020, 15:43 Sursă: Realitatea.NET

”Votul este cel mai puternic instrument aflat la îndemna cetățeanului. Folosiți cu înțelepciune această putere uriașă pentru că miza este de o importanță covârșitoare. Alegeți cu responsabilitate, cu gândul la prezent, dar și la modul cum va arăta pandemia mâine. Contextul pandemiei impune ca alegerile să se desfășoare în condiții cu totul speciale.

Există reguli sanitare bine implementate, stricte, astfel încât riscul infectării să fie minimum pentru toți participanții, indiferent unde votează. Vă îndemn să veniți în număr cât mai mare la urne și să vă faceți auzită vocea. Am traversat împreună un an extrem de dificil, însă datorită vaccinurilor începem să vedem sfârșitul crizei. Trebuie să începem să reclădim temeinic, mandatul pe care mi l-ați dat este să construim România normală, dar poate deveni realitate doar dacă valorificăm votul din 6 decembrie. Urmează 4 ani fără alte alegeri. Avem o șansă instorică la o guvernare stabilă care să pună în practică reformele amânate, dar esențiale.

Votul trebuie să ducă la constituirea unei majorități solide și capabile și dornice să lucreze pentru români. Voi conduce personal aceste forțe reformiste care se angajează la progresul României. Este ziua în care România poate să se despartă definitiv de cei care au ținut-o în subdezvoltare și au încercat să o oprească de la parcursul democratic.

România are nevoie de implicarea fiecăruia dintre noi. Dragi români, pe 6 decembrie vă aștept pe toți la vot”, a declarat, vineri seara, Klaus Iohannis.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL