Coronavirus - România: 209648 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Opt tinere, șantajate cu poze intime. Una dintre victime, la un pas de un gest extrem

Friday, 25 September 2020, 09:33 Sursă: Realitatea.net

Vorbim despre un fenomen care a luat amploare în ultima perioadă. Tot mai multe tinere sunt șantajate cu poze indecente pe care acestea le trimiteau pe internet. Multe dintre aceste tinere sunt minore.

Cel mai recent caz este cel al unei fetițe de doar 10 ani din Dâmbovița a căzut pradă unui bărbat de 24 de ani. În momentul în care fetița a refuzat să-i mai trimită poze cu ea în ipostaze indecente, bărbatul a amenințat-o că va face publice acele fotografii pe care apucase să le trimită. Speriată, fetița le-a povestit totul părinților, moment în care și poliția a aflat despre acest caz. 

Ce au aflat apoi oamenii legii este de-a dreptul revoltătot. Tânărul care șantaja cu poze indecente a mai făcut alte șapte victime din mai multe zone ale țării. Grav este că una dintre acele victime, o altă minoră, era chiar să se sinucidă după ce acel individ a trimis colegilor săi pozele cu ea în ipostaze indecente. În ciuda gravității faptelor ciomise, bărbatul a primit o pedeapsă ușoară, de trei ani de închisoare cu suspendare. 

 

 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL