O săptămână de vacanţă în această cabană costă cât un apartament cu două camere în Bucureşti

Sunday, 23 February 2014, 20:53 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Un colt de rai in inima unei rezervatii private cu suprafata de patru hectare, asta au reusit sa obtina titratii arhitecti Silvio Rech si Lesley Carstens in urma proiectarii si amenajarii uimitorului complex turistic si a imprejurimilor ei la cererea excentricului sau proprietar, milionarul britanic Rory Sweet.

Atractia principala a complexului turistic Leobo (numele unui cameleon ce populeaza zona geografica in care se afla rezervatia naturala privata) o reprezinta observatorul astronomic, integrat in structura cabanei principale, dotat cu aparatura de specialitate de ultima generatie care le permite musafirilor sa studieze cerul instelat in vacantele petrecute aici. Observatorul se afla la ultimul nivel al unui turn, in interiorul caruia a fost proiectata o imensa biblioteca.

Cabana poate gazdui pana la 6 adulti si 3 copii, fiind prevazuta cu 3 dormitoare matrimoniale, dotate cu paturi king size si cu bai proprii, o camera pentru copii, dotata cu trei paturi supraetajate si un open space spectaculos compus dintr-un living amplu cu semineu pe lemne, un loc pentru servit masa si o bucatarie.

Pe langa interiorul amenajat in stil african, ce degaja caldura prin culorile, mobilierul si finisajele folosite, cabana le ofera turistilor...

Citeşte tot materialul pe casadex.ro.


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE