O multinațională care oferă 400 de joburi recrutează direct de pe platformele de socializare

Wednesday, 29 January 2014, 15:37, Sursă: REALITATEA.NET

O multinațională care oferă 400 de joburi recrutează direct de pe platformele de socializare: Webhelp, multinațională de origine franceză specializată în servicii de outsourcing, a lansat o campanie de recrutare unică în România – Ziua de Recrutare Online. Evenimentul va avea loc vineri 31 ianuarie, și se va derula pe toate platformele de socializare ale companiei și în special pe pagina de facebook, potrivit unui comunicat Webhelp.

Adaugă părerea ta

O multinațională care oferă 400 de joburi recrutează direct de pe platformele de socializare

Webhelp România este în prezent în căutarea a 400 de noi colaboratori iar posturile disponibile sunt dedicate cunoscătorilor de limbi străine (franceză, germană, spaniolă, italiană, poloneză, engleză, olandeza, greacă, etc) și cuprind profile precum cele de consultant clientelă, backoffice adviser, customer adviser, partner relationship manager, client relation consultant, premium relationship manager, assistant for sales department, customer service relationship manager, digital writer, digital support consultant, tehnical product adviser sau conseiller produits beauté.

De la lansarea campaniei aproape 300 de persoane s-au înscris deja pentru a afla mai multe despre companie și cele 400 de joburi disponibile în cadrul Webhelp. Pe tot parcursul zilei, recruterii companiei vor dialoga cu cei interesați să afle mai multe despre joburile oferite, vor lansa dezbateri pe diferite teme și vor organiza concursuri cu premii.

Cu sedii în București și Galați, Webhelp este o multinațională de origine franceză specializată în servicii de outsourcing. Creată în 2000, Webhelp are în prezent peste 35 de centre în 8 țări (Franța, Marea Britanie, Africa de Sud, Maroc, Belgia, România, Algeria, Madagascar) și peste 17 500 de salariați în întreaga lume.