Coronavirus - România: 54009 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Numele lui Clint Eastwood implicat în vânzarea de droguri. Ce a anunțat celebrul actor

Thursday, 23 July 2020, 17:43 Sursă: realitatea.net

 

Printre acuzațiile fabricanților drogurilor pe bază de canabis sunt cele de defăimare, încălcare a mărcii, publicitate falsă şi încălcare a drepturilor lui de publicitate. Plângerile depuse la instanța din California se referă și la articole de presă în care se susține că actorul ar renunța la cariera cinematografică pentru a se ocupa de „produsele lui”.

În documentele depuse de avocații actorului în instanță se reamintește că Eastwood nu are şi nu a avut vreodată legătură cu fabricarea, promovarea şi/sau vânzarea oricăror produse CBD.

Actorul nu este la prima acțiune de acest gen, apelând la justiție de maai multe ori pentru a-și apăra reputația. În urmă cu opt ani, de exemplu, Eastwood a dat in judecată un producător de mobilă după ce acesta pusese în vânzare scaune şi canapele „Clint” şi „Eastwood”. Actorul a dat în judecată în 2012 compania Evofurniture şi pe proprietarii acesteia Alan Finkelstein şi Casey Choron  şi a solicitat daune financiare. Eastwood a declarat la acel moment că nu i-a fost cerută permisiunea pentru a comercializa produse cu numele său.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL