Nu mai bea ceai de tei dacă suferi de această boală! Te poate afecta grav

Monday, 13 November 2017, 14:18, Sursă: REALITATEA.NET

Pe lângă starea de bine pe care ți-o conferă ceaiul de tei, acesta are şi o serie de efecte negative. Iată care sunt acestea!

Adaugă părerea ta

Daca vrei ca ceaiul de tei să aibă efectul scontat și să fii ferită de efectele negative pe care le poate avea această plantă, trebuie să știi că este contraindicată în cazul în care ai probleme cardiace. Motivul îl reprezintă faptul că florile de tei sunt cunoscute printre specialiști pentru toxicitatea lor atunci când vine vorba despre astfel de disfuncții.

În plus, consumat în cantități excesive, ceaiul de tei nu mai are efect sedativ, ci efect opus, provocând palpitații, agitație și chiar insomnie.

Umbla vorba în popor că ceaiul de tei poate provoca impotență în cazul domnilor. Ei bine, acesta este doar un mit. Specialiștii au observat că sistemul nervos își diminuează activitatea în urma consumului ceaiului de tei, datorită efectului calmant al acestuia. De aici pornește și ideea referitoare la impotență manifestată în cazul în care un bărbat consumă această băutură parfumată, întrucât erecția este influențată de sistemul nervos, iar teiul poate îngreuna acest proces.