Coronavirus - România: 20103 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un nou incident la metrou. O garnitură cu zeci de călători, BLOCATĂ în subteran

Thursday, 03 November 2016, 19:13 Sursă: REALITATEA.NET

UPDATE: Oficialii Metrorex susţin că circulaţia a revenit la normal.

Oficialii Metrorex arată că circulaţia pe magistrala M1 (Dristor - Pantelimon) a revenit la normal, joi seară, după ce un tren s-a defectat în subteran, între staţiile Piaţa Iancului şi Piaţa Muncii.

Reprezentanţii biroului de presă al Metrorex spun că unul dintre trenuri a avut o defecţiune la sistemul de coordonare, astfel că a rămas blocat pe firul 2, respectiv între staţiile Iancului şi Piaţa Muncii.

În tot acest timp, mai arată oficialii companiei de metrou, trenurile au avut întârzieri de 20-25 de minute şi s-au făcut anunţuri atât în staţii, cât şi în trenuri cu privire la situaţia creată, astfel încât călătorii să fie informaţi.

Potrivit lui Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, pompierii au fost alertaţi de dispeceratul Metrorex în jurul orei 18.45, fiind trimise un echipaj SMURD şi unul specializat în stingerea incendiilor, conform news.ro. La aproximativ 15 minute după ce pompierii au ajuns în staţia Piaţa Muncii, trenul era deja garat, iar călătorii ieşiseră în siguranţă.

Potrivit martorilor, trenul a rămas blocat între staţii aproximativ 30 de minute.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL