Coronavirus - România: 235586 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Nicușor Dan, reacție la acuzele Gabrielei Firea: ”Cu elicopterul pregătit şi Primăria închisă, Elena Ceauşescu lansează ultimele fake-news-uri”

Friday, 25 September 2020, 00:33 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Monica Vasilescu

”Cu elicopterul pregătit și Primăria închisă de azi până duminică, Elena Ceaușescu lansează ultimele fake-news-uri pentru București.

Chiar în aceste momente, în disperarea de final de campanie, într-o emisiune de televiziune, cabinetul numărul doi în PSD, Gabriela Firea, revarsă râuri de minciuni, invenții absurde și elucubrații, într-un spectacol al fabulației absolute.

Aflăm că bucureștenii au avut apă caldă și, dacă nu au avut, e vina lui Klaus Iohannis și a tuturor guvernelor, iar despre mine puteți afla că am terorizat un oraș întreg.

La tot acest spectacol de fake-news contribuie din plin și televiziunea de casă a tovarășei, Antena 3, care reia pasaje dintr-o dezbatere electorală din 2016, fără a specifica pe ecran anul în care se desfășura.

După ce a refuzat cu obstinație o dezbatere, iată că Firea și-a comandat o reluare din 2016, la Antena 3. Așa ceva este complet ireal. Nu există decât o soluție ca să scăpăm de această mascaradă continuă, de această farsă grotescă fără limite: votul de peste 2 zile.

Altfel, Caracatița de Voluntari Firea-Pandele va continua să subjuge orașul și să-l distrugă”, a scris Nicușor Dan pe Facebook.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL