Coronavirus - România: 700898 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Nicușor Dan a convocat ședință extraordinară la primărie: ”Sper să se poată alege și cei doi viceprimari ai Capitalei”

Thursday, 03 December 2020, 19:03 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Monica Vasilescu
”Am stabilit pentru ziua de 8 decembrie o ședință extraordinară a Consiliului General al Municipiului București, cu câteva puncte urgente pe ordinea de zi.
Va fi vorba în primul rând despre rectificarea bugetară pentru a putea plăti stimulentele destinate copiilor și adulților cu dizabilități, nou-născuților, familiilor monoparentale, femeilor însărcinate și cuplurilor înscrise în programul pentru fertilizare in vitro. În plus, vom lua decizii privind ajutorul financiar pentru instituțiile independente din domeniul artelor spectacolului și vom solicita Ministerului Educației și Cercetării preluarea cluburilor sportive școlare și a cluburilor copiilor din București. Va fi supusă de asemenea atenției CGMB propunerea eliminării taxei pentru turism în 2021.
Sper în același timp ca toate mandatele consilierilor generali să fie validate până în ziua de marți, astfel încât să se poată alege și cei doi viceprimari ai Capitalei. Voi trimite mâine și o adresă către instanță, cu solicitarea accelerării acestui proces care trenează deja de destulă vreme”, a anunțat primarul Nicușor Dan.

Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL